Home / Dieren / Paleis van de Hokjesgeest

Paleis van de Hokjesgeest

DIEREN – De medewerkers van de Spelerij in Dieren zijn anderhalf jaar bezig geweest met het Paleis van de Hokjesgeest. Wanneer je even niet op een antwoord kan komen, doe je in je hoofd een hokje open om het antwoord te zoeken. Soms moet het hokje even afgestoft worden, maar dan weet je het antwoord. Deze hokjes vormen de basis voor het Paleis van de Hokjesgeest.

Er staan uitvindingen, teksten, spiegels, vreemde verzamelingen en natuurkundige fenomenen in. Helemaal af is het niet; kinderen en volwassenen kunnen ook hun eigen idee aan het Paleis toevertrouwen. Tijdens de herfstvakantie van zaterdag 16 tot en met zondag 31 oktober zijn de Spelerij en Uitvinderij dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend met speciale activiteiten en van maandag tot en met vrijdag is er een theatervoorstelling.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.