Home / Dieren / Dertiende Straatkegeltoernooi

Dertiende Straatkegeltoernooi

DIEREN – Voor de dertiende maal wordt het StraatKegelToernooi in het Kegelhuis aan de Veerstraat in Dieren gehouden. Dit jaar voor het eerst op vier kunststofbanen. De voorronden vinden plaats op vrijdagavond 1 oktober, zaterdag 2 oktober en vrijdag 8 oktober. De finale vindt plaats op zaterdag 9 oktober.

Inschrijven kan per team, bestaande uit vier personen, waarvan maximaal één persoon een kegelaar mag zijn. Een kegelaar is iemand die lid is van een kegelclub of dat de afgelopen vijf jaar is geweest. Inschrijven kan door de teamnaam en de teamleden te mailen naar A.Flierman1@chello.nl of in leveren bij Bertus Flierman aan de H.B. Buijslaan 12 in Dieren. Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 september. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon. Men kan dit op de toernooidagen betalen.
Om alvast te oefenen is er op vrijdag 24 september van 19.30 tot 23.30 uur gelegenheid te oefenen. Graag op het inschrijfformulier invullen of het team komt oefenen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.