Home / Loenen / De Poort vliegert mee

De Poort vliegert mee

LOENEN – Woensdag om 11.12 uur gingen bij basisschool de Poort in Loenen ruim 60 vliegers de lucht in van de Jantje Beton Loterij. Om deze tijd ging in heel Nederland de Jantje Beton Loterij van start. Omdat de Jantje Beton Loterij 15 jaar bestaat hadden ze deze leuke unieke vliegeractie bedacht. Uiteraard deed basisschool de Poort hier ook aan mee. Een deel van de opbrengst is voor Jantje beton en het andere deel mag de basisschool zelf besteden om leuke dingen voor het schoolplein te realiseren. Zij hebben in de zomervakantie een prachtig nieuw schoolplein laten aanleggen. Tegenwoordig moeten de speeltoestellen aan heel veel veiligheidseisen voldoen en dit maakt het bedrag op de prijskaartjes vaak erg hoog. Om ervoor te zorgen dat er in ieder geval nieuwe voetbaldoeltjes op het plein komen te staan en wie weet nog andere leuke speeltoestellen, gaan de kinderen van groep 3 t/m 8 op pad om loten te verkopen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.