Brummens Mannenkoor op De Beekwal

EERBEEK – Het Brummens Mannenkoor was dinsdag te gast in zorgcentrum De Beekwal in Eerbeek. De zaal, voornamelijk gevuld met dames, genoot met volle teugen van een gevarieerd programma en van het uitzicht op al die mannen. Dirigent Marga Roelofs kreeg de zaal zelfs aan het zingen in een canon, zij gaf ook uitleg over de nummers die het koor zong met begeleiding van Gerard Geurts aan de piano. Heel bijzonder gewaardeerd werd dat het koor aan het eind van hun optreden het oud-lid Henk Verbeek toezong omdat hij de volgende dag z’n 90-ste verjaardag vierde.
Het BMK komt op zondagmiddag 19 december , samen met dameskoor Phoenix, opnieuw naar Eerbeek voor een kerstconcert in de Kruiskerk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.