Pleinsporten voor alle kinderen

DOESBURG – Breedtesport Doesburg start vanaf dinsdag 21 september weer met pleinsporten voor kinderen uit groep drie tot en met acht. Van 15.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen komen sporten op de nieuwe Sport Ontmoetingsplek (SOP) van de wijk Beinum. Ook op woensdagen houdt Breedtesport Doesburg sportinstuiven. Van 13.00 tot 14.00 uur op het schoolplein van de Horizon Ooi en van 15.00 tot 16.00 uur op het schoolplein van de Ark Stad. Kinderen kunnen gratis meedoen. De activiteiten vinden tot de herfstvakantie elke week plaats.

www.breedtesport.hyves.nl
E-mail. breedtesportdoesburg@hotmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.