Horizon vliegert voor Jantje Beton

DOESBURG – Woensdag gingen duizenden vliegers van Jantje Beton in heel Nederland de lucht in. Ook OBS de Horizon in Doesburg droeg zijn steentje bij, met meer dan 200 vliegertjes. Hoewel er vrijwel geen wind was, renden de kinderen in grote bogen over het plein en wapperden vliegers en staarten vrolijk in de lucht.

Jantje Beton laat kinderen spelen. Al jaren verzamelen zij geld om speelplaatsen, toestellen en materialen te kunnen subsidiëren. Kinderen verkopen loten. De helft van de opbrengst mag de school rechtstreeks besteden voor speelattributen, de andere helft wordt gebruikt voor projecten in het land.
OBS de Horizon heeft een schitterend plein met veel ruimte gelegen in het park. Met het opgehaalde geld gaat de school proberen de aankleding van het plein nog meer uitnodigend te maken voor kinderen om te spelen en te bewegen. De actie duurt tot 22 september.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.