Handbal Erica’76 weer in de zaal

DIEREN – De handballers van handbalvereniging Erica’76 gaan weer in de zaal trainen en spelen. De veldcompetitie en –trainingen en het jeugdweekend zijn alweer achter de rug.

Erica’76 speelt met vijf teams mee in de competitie: meisjes B, jongens B, midweek dames en twee maal heren senioren. Deze teams spelen hun thuiswedstrijden vrijwel allemaal op zondag in sporthal Theothorne in Dieren. De trainingen zijn op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Alle teams kunnen versterking gebruiken, dus spelers van alle leeftijden, vanaf acht jaar, zijn welkom. Met name de C-jeugd komt nog mensen te kort. Deze categorie bestaat momenteel uit zes jongens en meisjes vanaf negen jaar, onvoldoende om een echt team te vormen. De C traint van 18.45 tot 19.45 uur.

Henk van Valburg, 0313-413041
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.