Gemeentelijke subsidie voor boek over Middachten

DE STEEG – De gemeente Rheden geeft een subsidie van duizend euro aan Kasteel Middachten voor het uitbrengen van een beeldenboek. Via het boek moet het kasteel worden gepromoot in binnen- en buitenland.

Om het boek te kunnen uitbrengen, heeft Middachten de gemeente Rheden om een subsidie gevraagd. ¨Het boek draagt bij aan het besef bij inwoners en bezoekers dat het kasteel en landgoed Middachten uniek is¨, luidt de motivatie van de gemeente om de subsidie te verstrekken. ¨Met onze kleine bijdrage krijgt het beeldenboek meer uitstraling en net dat beetje extra dat het boek specialer maakt.¨ In ruil voor de subsidie krijgt de gemeente tien beeldenboeken voor relaties. Ook zal het beeldmerk van de gemeente op of in het boek verschijnen. De subsidie is zowel afkomstig uit de pot voor monumenten als die voor het toerisme.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.