Home / Bronkhorst / Opening Kunstkringseizoen

Opening Kunstkringseizoen

BRUMMEN – Het nieuwe seizoen van de Kunstkring Brummen e.o. is onlangs geopend met een feestelijke bijeenkomst in de Bronckhorst Hoeve. Alle 47 deelnemende kunstenaars hadden een werk bijgedragen aan de tentoonstelling. Het trio I Remember Chet zorgde voor sfeervolle muziek. Onderdeel van dit evenement was de verkoop voor het goede doel. Er zijn veel verschillende kunstwerken aangeboden. De opbrengst was maar liefst 1500 euro. Dit is bestemd voor een speciaal-onderwijsproject in Oeganda, waarmee gehandicapte kinderen leren een eenvoudig beroep uit te oefenen. De onderwijzers leren deze vorm van onderwijs verder over te brengen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.