Handbalvereniging Brummen weer gestart

BRUMMEN – Handbalvereniging Brummen start in het nieuwe seizoen met een miniteam. Dit team speelt eens per maand wedstrijdjes in toernooivorm. Op zaterdag 25 september wordt in sportzaal Rhienderoord in Brummen een minitoernooi gehouden.

Mini’s, maar ook andere belangstellenden, mogen vier keer gratis komen meetrainen om te kijken hoe handballen bevalt. Handbal is voor jongens en meisjes, heren en dames. De jeugdteams spelen gemengd, pas vanaf dertien jaar spelen jongens en meiden apart. De jeugd en senioren spelen in competitieverband. De dames en heren spelen in de derde klasse op zondag. De recreanten spelen eens per maand op zondag. De competitie start in het weekend van 2 en 3 oktober. Voor alle teams is versterking welkom.
De jeugd, van mini’s tot en met tien jaar traint van 17.00 tot 18.00 uur in sportzaal Rhienderoord. De heren senioren vanaf zeventien jaar trainen woensdagavonden van 20.30 tot 21.30 uur in de Hanzehal in Zutphen. Donderdag speelt de jeugd van elf tot en met vijftien jaar van 19.00 tot 20.00 uur in de Bhoele in Eerbeek. Hier wordt van 19.30 tot 21.00 uur getraind door de dames senioren vanaf achttien jaar en van 20.00 tot 21.00 uur door de dames recreanten. De jongens B-jeugd, van twaalf tot en met vijftien, traint donderdag 19.00 tot 20.00 uur.

G. Völke, 0575-563077 (na 14u)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.