Expositie levert bedragen op voor goede doelen

BRUMMEN – Zaterdag 4 en zondag 5 september exposeerden twee kunstenaars hun werk bij huize De Overtuin aan de Arnhemsestraat 39 te Brummen. De prachtige tuin van De Overtuin was voor de eerste keer opengesteld voor het publiek.

De exposanten waren Rik van Tongeren, eigenaar van de tuin, en Liesbeth Borgonjen, als gastexposant. Zij zijn beiden aangesloten bij de Kunstkring Brummen, die tegelijk de jaarlijkse Open Atelierdagen hield. Geëxposeerd werden schilderijen en beelden, die door de gehele tuin waren tentoongesteld in priëlen en borders. Beide kunstenaars schonken 30 % van de verkoopopbrengst aan de Brummense afdeling van de Zonnebloem en het Hospice te Zutphen. Voor deze goede doelen stonden er ook collectebussen. De opbrengst voor de Zonnebloem bedroeg in het totaal 205 euro en voor het Hospice 500 euro.
In het totaal hebben tussen de 500 en 600 mensen de tuin en de expositie bezocht. Twee jonge klarinetistes zorgden gedurende enige tijd voor levende muziek. Bezoekers kregen gratis een drankje en plak cake aangeboden.
Het was een geslaagd evenement en de organisatoren bezinnen zich reeds op een herhaling volgend jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.