Home / Laag-Keppel / Vrouwen domineren Volksfeesten

Vrouwen domineren Volksfeesten

KEPPEL / ELDRIK – De 115de Volksfeesten van Keppel en Eldrik stonden afgelopen weekend in het teken van vrouwen. Schutterskoningin werd Kikki Rink. Net terug uit Curaçao evenaarde ze haar broer, die twee jaar geleden terugkeerde en meteen de vogel schoot. Met een spectaculair schot schoot ze aan het einde van de 2e ronde de vogel naar beneden.

Het was überhaupt een goede dag voor de dames, naast de schutterkoningin Kikki, ging Charlotte van Vliet er van door met de linker vleugel, ging de rechter vleugel naar een John Hilhorst en de kop naar Annelies Rewinkel. Alleen de staart ging naar een man, Arno Janssen. Daarmee kan geconcludeerd worden dat de vrouwen het goed doen in Keppel. In de afgelopen jaar noteerde Keppel drie vrouwen als schutterskoninginnen!

Na de traditionele Kleine Schutterij op woensdagmiddag met als koning Oscar Steverink, werden de Volksfeesten donderdagavond geopend met de samenstelling van de schutterslijst. Vrijdag was een prachtige zonnige middag in het teken van de riddertijd. Naast de vele kinderspelen was er een bijzonder optreden van de Jolige Jonkvrouwen.
‘s Avonds was het op Kasteel Keppel een spectaculaire zeskamp met als uiteindelijke winnaar het team Kraak. Een prachtig vuurwerk sloot de vrijdagavond in stijl af.
Zaterdag startte met een zonovergoten optocht. De nieuwe golfbaan inspireerde de groep Teletubbies (winnaar kleine wagens). Mr Bingo overviel het dorp al om 5.00 uur met de verkoop van bingokaarten! (winnaar grote wagens) De “kale dozen” versierden alle inwoners (winnaar loopgroepen) en “de oude taart” veroverde de harten van de jury met de 1e prijs in de individuele categorie. Playbackshow, en spelletjes sloten de middag af waarna de avond eindigde in een heerlijk ontspannen feest. Een sprankelend volksfeest met een vrouwelijk tintje!
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.