Home / Giesbeek / Eer aan de Koning

Eer aan de Koning

GIESBEEK – Een aubade, een eerbetoon, voor de Koningen en Koninginnen van de schutters in Giesbeek. Vijf dagen stond ‘Gies’ in het teken van de schuttersfeesten. Die staan doorgaan bol van de traditie en oude gebruiken en één ervan is de hulde die op zondag wordt gebracht aan het Koningspaar en het Keizerpaar. Onder een stralende zon namen ze het eerbetoon in ontvangst op de laatste dag van hun Koningschap – foto Han Uenk
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.