Home / Drempt / Geëerd voor 65 jaar zang

Geëerd voor 65 jaar zang

DREMPT – Op een mooie avond werd er bij Toos van Lit thuis aangebeld en toen zij naar de deur kwam, kreeg ze zowaar een kleur van verrassing. Haar koor, Zanglust Drempt, kwam haar een serenade brengen omdat Toos al 65 jaar lid is van dat koor. Na het zingen en een fraaie bos bloemen van het koor, kwam er een koets aangereden met twee schitterende paarden ervoor. In deze Koninklijke karos werd Toos naar de repetitie gebracht. Het is ook niet niks om 65 jaar bij een koor te zijn en ze is van plan dit nog heel lang te blijven doen – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.