Home / Doesburg / KDM uitsmijter Monumentendag 2010

KDM uitsmijter Monumentendag 2010

DOESBURG – Het Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor zal zaterdag om 17.00 uur de jaarlijks georganiseerde landelijke Monumentendag afsluiten in Doesburg. Deze traditie kan weer worden voortgezet na de onzekere periode van het al dan niet voortbestaan van genoemd koor. Bestuur en leden zijn trots dat het 132-jarige ‘monument KDM’ gespaard is gebleven en deel mag nemen aan deze interessante dag. Vorig jaar werd de Monumentendag afgesloten door het Regio Mannenkoor, hetgeen overigens een prima vervanger bleek. Onder leiding van dirigent Bert van Laar zal het nu rond vijftig leden tellende Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor een uitvoering geven in de Antonius Kapel aan de Gasthuisstraat. Het thema voor Monumentendag is dit jaar ‘De smaak van de 19e eeuw’. De uit te voeren muziekstukken zijn allen uit deze roemrijke periode en sluiten dan ook perfect aan bij het thema. Eenieder wordt hierbij van harte uitgenodigd – foto K.A. Ritsema van Eck
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.