Doesburger aangehouden na beroven Dierenaar

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft maandagavond op de Zandbergstraat een 38-jarige inwoner van die stad aangehouden op verdenking van beroving van een 23-jarige man uit Dieren. De man zou het slachtoffer ’s middags met geweld hebben bestolen van een telefoon en halsketting.

Beide betrokkenen bleken elkaar te kennen en troffen elkaar rond twee uur op De Bleek in Doesburg. De Doesburger gaf aan geld nodig te hebben. Toen de Dierenaar aangaf dit niet te hebben zou de Doesburger hem hebben geslagen waarna hij hem diens halsketting aftrok en een telefoon afpakte. Toen de Doesburger er in een auto vandoor ging waarschuwde het slachtoffer de politie. Die trof de Doesburger omstreeks kwart voor zes aan op de Zandstraat, waar hij werd aangehouden. De man is ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.