Home / Doesburg / Controle-op-verzoek Doesburg

Controle-op-verzoek Doesburg

DOESBURG – Bij een radarsnelheidscontrole op de Koepoortstraat in Doesburg zijn dinsdag liefst 57 hardrijders geflitst. Het verkeershandhavingsteam controleerde tussen half drie ’s middags en half zes ’s avonds op speciaal verzoek van buurtbewoners, die eerder over de verkeersveiligheid hadden geklaagd. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/u, terwijl daar maximaal 30 gereden mag worden. Ongeveer 1 op de 4 passanten bleek zich niet te houden aan die snelheidslimiet.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.