Home / Dieren / Zaterdag lustrum AutovanOort Volleybaltoernooi in Dieren

Zaterdag lustrum AutovanOort Volleybaltoernooi in Dieren

DIEREN – Zaterdag wordt het nieuwe volleybalseizoen in de zaal geopend met het traditionele AutovanOort volleybaltoernooi. In de ochtend wordt gestart met een programma voor het CMV volleybal.

Deze vorm van volleybal het zogenaamde Cool Moves Volleybal wordt bij Volleybalverening AutovanOort Rebelle op verschillende niveaus beoefend. Sponsor Jan Willen Eikenaar assurantiën heeft deze tak van volleybal enkele jaren geleden een flinke impuls gegeven, wat duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. De verrichtingen van de verschillende niveaus zijn te bewonderen vanaf 11.00 uur in sporthal Theothorne.

Het middagprogramma start om 14.00 uur en is ingericht voor de eerste teams en de meisjes A1 en B1 van AutovanOort Rebelle. Het is alweer voor het 10e jaar op rij dat een aantal verenigingen uit de regio strijden om de grote wisselbokaal. Het is voor de teams een gelegenheid de krachten te kunnen meten in aanloop naar het competitieseizoen. De wedstrijden starten om 14.15 uur en de laatste wedstrijden eindigen om 19.00 uur. Natuurlijk hopen wij dat hoofdsponsor Andre Van Oort, na afloop van het toernooi, de prijzen kan uitreiken aan de Dierense teams.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.