Home / Dieren / Kampioenschap tennis Dieren begonnen met vlaghijsen

Kampioenschap tennis Dieren begonnen met vlaghijsen

DIEREN – De clubkampioenschappen van TV Dieren zijn van start gegaan. Wim de Mol van Stenfert Garage, hoofdsponsor van het toernooi, en de voorzitters van de commissies voor de jeugd- en seniorenclubkampioenschappen, hezen symbolisch de vlag. Het toernooi is weer een hele happening. Dagelijks worden er gemiddeld 20 wedstrijden gespeeld, ieder in zijn of haar categorie.

En er wordt deze dagen niet alleen getennist. Zo vindt aankomende zondag een activiteitendag plaats. Iedereen is van harte welkom. Er is een springkussen, een gladiatorenspel, kinderen kunnen worden geschminkt, er is pistoolschieten, een bingo en uiteraard kunnen geïnteresseerden meedoen met de vele tennisactiviteiten. De hele middag worden er heerlijke pannenkoeken gebakken. De meeste activiteiten beginnen rond 12.30 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Kom gerust naar ons park op de Admiraal Helfrichlaan 89.

Op 17 en met name 18 september worden de finales gespeeld. Op zaterdag zijn er van 10.00 uur tot zeker 16.00 uur doorlopend wedstrijden te zien. Zondag rond 16.30 uur de prijsuitreiking.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.