Home / Dieren / Proeflessen Dans en Aerobics

Proeflessen Dans en Aerobics

DIEREN / LAAG-SOEREN – Dans en aerobicsclub ACC Anique start met proeflessen in sporthal Theothorne in Dieren en ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren. De leeftijdsgroepen variëren van drie tot tachtig jaar. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan Streetdance, Breakdance en Kids Zumba. Het lesaanbod voor volwassenen bestaat uit Zumba, Pilates, Dance Shape en Body Shape. Ouderen wordt een conditiegym programma aangeboden op de woensdagochtend. De contributie varieert van 17,95 tot 22,95 euro per maand.

Tel. 0314 – 378030
www.accanique.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.