Home / Dieren / De Smarties zoekt deelnemers en vrijwilligers

De Smarties zoekt deelnemers en vrijwilligers

DIEREN – Het huiswerkproject voor allochtone jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar in de Bibliotheek Dieren gaat weer van start. Hiervoor zoekt de bibliotheek deelnemers en vrijwilligers.

De deelnemers komen in een groep van ongeveer tien leerlingen elke maandag- en donderdagmiddag in de Bibliotheek in Dieren. Daar kunnen zij rustig aan huiswerk werken onder leiding van een bibliotheekmedewerker en een vrijwilliger. Zij zijn er voor eventuele vragen over het huiswerk. De inschrijving staat open voor jongens en meisjes en leerlingen uit de brugklas worden specifiek uitgenodigd zich aan te melden. Dat kan middels een inschrijfformulier in de bibliotheek en via www.bibliotheekveluwezoom.nl.
De bibliotheek zoekt voor deze activiteit ook nog vrijwillige huiswerkbegeleiders die naast didactische vaardigheden ook makkelijk contact kunnen leggen met jongeren. Ervaring in huiswerkbegeleiding en onderwijs is een pré.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.