EHBO-cursus in Velp

VELP – KNV EHBO, afdeling Velp-Rozendaal, start 27 september een beginnerscursus EHBO. De cursusavonden zijn op maandag van 19.30 tot 21.30 uur en worden gegeven in het verenigingslokaal aan de Schoolstraat 12 in Velp. Tijdens de cursus leren de cursisten hoe te handelen bij een ongeval met letsel in huis of op straat en leren zij reanimeren en omgaan met een AED. De kosten bedragen 165 euro, inclusief materiaal en examen. Het is mogelijk het lesgeld in termijnen te betalen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van het lesgeld.

www.ehbo-velp-rozendaal.nl
Secretaris, Coby van den Heuvel
Tel. 026 – 3649371
E-mail. secretariaat@ehbo-velp.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.