Home / Velp / EHBO-cursus in Velp

EHBO-cursus in Velp

VELP – KNV EHBO, afdeling Velp-Rozendaal, start 27 september een beginnerscursus EHBO. De cursusavonden zijn op maandag van 19.30 tot 21.30 uur en worden gegeven in het verenigingslokaal aan de Schoolstraat 12 in Velp. Tijdens de cursus leren de cursisten hoe te handelen bij een ongeval met letsel in huis of op straat en leren zij reanimeren en omgaan met een AED. De kosten bedragen 165 euro, inclusief materiaal en examen. Het is mogelijk het lesgeld in termijnen te betalen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van het lesgeld.

www.ehbo-velp-rozendaal.nl
Secretaris, Coby van den Heuvel
Tel. 026 – 3649371
E-mail. secretariaat@ehbo-velp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.