Home / Regio / Burgemeester en spits lossen startschot Unicef-loop

Burgemeester en spits lossen startschot Unicef-loop

REGIO – Luuk de Jong, spits van landskampioen FC Twente, en burgemeester Henk Aalderink van de gemeente Bronckhorst openen op vrijdag 17 september om 16.00 uur de UNICEF-sponsorloop voor basisschoolleerlingen op Fort Bronsbergen in Zutphen.

Leerlingen uit Zutphen en wijde omgeving lopen deze middag hun rondjes rennen van ruim anderhalve kilometer rondom het Bronsbergermeer. Ze worden per kilometer of rondje gesponsord door familie, buren en kennissen en krijgen na afloop een medaille. Basisscholen uit Brummen hebben hun medewerking aan de loop toegezegd. Zij informeren de leerlingen over de sponsorloop en delen de benodigde materialen uit.

Elk kind heeft recht op gezondheid en daarom gaat het geld dat de kinderen met deze sponsorloop ophalen naar gezondheidsprojecten voor leeftijdsgenootjes in Zambia. Iedereen die mee wil lopen met de sponsorloop kan contact opnemen met Els Veraart via tel. 0575 – 442445.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.