Home / Regio / 8 september: op naar Den Haag

8 september: op naar Den Haag

REGIO – De hoorzitting over de gevolgen van de spoorplannen Pogramma Hoogfrequent Spoor (PHS) vindt woensdag 8 september in de Tweede Kamer plaats. De SP wil die hoorzitting aangrijpen om de petitie ‘Laat de goederentrein varen’ aan te bieden. Deze petitie is inmiddels door zeer veel bezorgde mensen uit gemeentes langs de IJssellijn en Twentelijn ondertekend.

De petitie en de verzamelde handtekeningen worden aangeboden aan de Vaste Commissie voor Verkeer en Waterstaat van de Tweede kamer. Dit doet de SP graag samen met een grote groep mensen om zo duidelijk te laten zien en horen dat zij tegen de toename van het aantal goederentreinen zijn. Iedereen mag mee.
De Gelderse SP heeft de SP-bus geregeld die op woensdag om 10.00 uur vertrekt vanaf station Velp. Om 12.30 uur biedt de SP de petitie aan. Van 13.00 tot 14.00 uur wordt de problematiek van Landsdeel Oost besproken en om 15.00 uur vertrekt de bus huiswaarts. Iedereen die mee wil naar Den Haag kan zich aanmelden via e-mail. rheden@sp.nl of via tel. 06 – 46712613. Neem uw legitimatie mee.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.