Home / Hummelo / Jongen (10 jaar) gewond na aanrijding in Hummelo

Jongen (10 jaar) gewond na aanrijding in Hummelo

HUMMELO – Een 10-jarige jongen uit Toldijk is zondagmorgen gewond geraakt na een aanrijding tussen twee automobilisten. De jongen was inzittende van een van de auto’s en is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 11.50 uur. Een 43-jarige automobiliste uit Hummelo reed over de Dorpsstraat in haar woonplaats, ze kwam vanuit de richting Doetinchem. Toen zij linksaf de Keppelseweg in wilde rijden zag zij de in tegengestelde richting rijdende 44-jarige automobilist uit Toldijk vermoedelijk over het hoofd. Er ontstond een frontale aanrijding waarbij de 10-jarige zoon van de 44-jarige automobilist nekklachten opliep. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.