Home / Eerbeek / Verdacht gedrag in Eerbeek, automobilist onder invloed

Verdacht gedrag in Eerbeek, automobilist onder invloed

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 48-jarige man uit Dieren aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De automobilist gedroeg zich verdacht en werd gecontroleerd op de Coldenhovenseweg in Eerbeek.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 03.20 uur een bestelbus rijden. De automobilist stopte en ging aan de kant staan, hij doofde zijn lichten. Agenten controleerden de man. De 48-jarige inwoner van Dieren bleek onder invloed van alcohol. De man is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hij blies een promillage van 0,7. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.