Home / Dieren / Vreemde vossen op Callunaplein

Vreemde vossen op Callunaplein

DIEREN – Na een lange zomervakantie start de sportinstuif voor verstandelijk gehandicapten altijd met een activiteit. Zaterdag liepen er in de morgen vreemd uitgedoste mensen op het Callunaplein in Dieren. Vrijwilligers van de sportinstuif voor verstandelijk gehandicapten hadden een vossenjacht georganiseerd. Vermomd als stratenveger, oud vrouwtje en clown gingen de deelnemers op zoek naar deze vossen. Groot was het plezier als zij weer iemand herkenden. Zaterdag 11 september starten de deelnemers weer met het sporten in Theothorne.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.