Rijden met alcohol zonder rijbewijs: Doesburger aangehouden

ANGERLO – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 44-jarige bromfietsbestuurder aangehouden op de Dorpsstraat in Angerlo. De man reed zonder helm en rijbewijs op een bromfiets. Daarnaast had hij te veel alcohol gedronken.

De agenten zagen de Doesburger rond kwart over een weg rijden op de Dorpsstraat. De man droeg geen helm en slingerde over de weg. Na controle bleek hij met en promillage van 0,97 te hebben gereden. De agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het politiebureau voor nader onderzoek. Hij heeft een boete voor rijden zonder helm en rijbewijs meegekregen. Ook zal er een proces-verbaal worden opgemaakt vanwege het rijden met alcohol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.