Excelsior naar Hanzefestival

ELLECOM / ZUTPHEN – Muziekvereniging Excelsior uit Ellecom neemt deel aan het Eerste Hanzefestival op zondag 3 oktober in de Hanzehof in Zutphen. Het festival wordt georganiseerd voor Gelderse blaasorkesten en door het Muziekuitleen- en Informatiecentrum Arnhem (MUI).

Aan het festival nemen orkesten deel die een mogelijkheid zoeken om een try-out voor hun latere concoursoptreden te verzorgen, graag eens op een A-locatie willen concentreren of een kritische beoordeling wensen zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn. De Gelderse vakjury bestaat uit Joop Boerstoel, Dick Bolt en Jan Nellestijn.

Excelsior neemt deel in de Basisklasse en heeft gekozen voor een aantrekkelijk programma bestaande uit Yellow Mountains, Free World Fantasy en Contrasto Grosso. Het optreden vindt om 10.45 uur plaats. Publiek is van 10.00 tot 17.00 uur welkom. Kaarten zijn aan de kassa te koop voor 7,50 euro of tot 15 september in de voorverkoop bij muziekvereniging Excelsior.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.