Home / Bronkhorst / Honderdste Marathon op Kasteel Engelenburg

Honderdste Marathon op Kasteel Engelenburg

BRUMMEN – Nederland kent 47 lopers die honderd of meer marathons hebben gelopen. Francis Spoelstra wordt de 48e Nederlander die toetreedt tot deze Club van 100. Als kind bracht Spoelstra vele vakanties door op Kasteel Engelenburg in Brummen en hij bewaart dierbare herinneringen aan deze plek. Om deze redenen koos hij Engelenburg en omgeving uit als decor en keerpunt voor zijn honderdste marathon op zondag 19 september.

Er is een parcours van ruim vier kilometer uitgezet over het landgoed en de lopers starten en finishen vanaf het kasteelplein, maar ook tien maal de middencirkel als keerpunt gebruiken. De start vindt plaats om 11.00 uur en de limiet bedraagt 5.30 uur. Voor enkele marathonliefhebbers is er ook mogelijkheid om deel te nemen. Hiervoor kan men zich inschrijven op www.engelenburgmarathon.nl. Alleen voorinschrijvingen zijn mogelijk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.