Atelier Velp start nieuw seizoen

VELP – Atelier Velp, school voor Podiumkunsten, start 13 september met de lessen voor het nieuwe seizoen. De school biedt weer een ruime keuze aan dans-, theater- en muzieklessen. De lessen zijn verspreid over de locaties in Velp, Arnhem, Dieren en Rheden. Opgeven is noodzakelijk. Eerst een proefles volgen kan ook.

Op vrijdag 17 september vindt de auditie plaats voor de Masterclass. De Masterclass is een intensief dansprogramma voor getalenteerde en enthousiaste dansleerlingen vanaf tien jaar. Aanmelden kan via e-mail. Info@ateliervelp.nl of via tel. 026 – 3830422.

www.ateliervelp.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.