Werkgroep Kerk en milieu zoekt medewerkers

RHEDEN – De Werkgroep Kerk en Milieu uit Rheden zoekt medewerkers met hart voor een duurzaam en leefbaar milieu. Deze werkgroep is een oecumenische werkgroep uitgaande van de Raad van Kerken in Rheden. Zij heeft tot doel het milieu onder de aandacht te brengen en zo mee te werken aan een duurzame en leefbare samenleving.

Dit doet zij doormiddel van een milieutafel in de kerken, medewerking aan kerkdiensten waarbij het milieu en de leefomgeving onder de aandacht wordt gebracht. Ook wordt er jaarlijks een avond verzorgd waarbij één thema centraal staat. Voor dit najaar wordt gedacht aan het thema ‘water’ met als speerpunt ‘de visserij’. Geïnteresseerden die zich een paar uur per maand hiervoor in willen zetten, kunnen zich aanmelden bij de werkgroep.

Riek van de Veen, tel. 026 – 4952809
Dora Wassink, tel. 026 – 4953118
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.