Home / Regio / Boswandeling voor blinden en slechtzienden

Boswandeling voor blinden en slechtzienden

REGIO – Het district Rijn en IJsselstreek van het Nederlandse Rode Kruis houdt op zaterdag 16 oktober een boswandeling op het landgoed Groot Wansborn voor mensen met een visuele beperking. Onder leiding van een boswachter wordt twee uur gewandeld, waarbij natuurbeleving door middel van ruiken en voelen centraal staan. Er kunnen maximaal vijftien mensen meedoen, exclusief begeleiding. Deelname is gratis. Het Rode Kruis vraagt mensen die dit lezen en iemand kennen die mogelijk mee zou willen wandelen, deze persoon op de hoogte te stellen. Aanmelden kan tot 1 oktober bij het districtskantoor, tel. 024-3888009.

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.