Halloween Eerbeek ook voor toerfietsers

EERBEEK – Op 30 oktober worden de deuren van veel bedrijven en winkels in Eerbeek geopend met daarachter alles wat het normale daglicht niet kan verdragen. Halloween eerbeek belooft weer veel spanning en spektakel te brengen.

Met nog twee maanden te gaan, zijn de helft van alle startnummers al uitgegeven. Deelnemers uit het hele land hebben www.halloweeneerbeek.nl gevonden om zich in te schrijven. Nieuwe dit jaar is dat er ook routes worden uitgezet voor toerfietsers. Voor de toerfietsers zijn nog 200 startnummers te vergeven.
Halloween Eerbeek wordt georganiseerd door Lionsclub Z.O. Veluwe, A.T.B. Club last Gear en Ondernemers Vereniging Eerbeek. De opbrengst wordt geschonken aan maatschappelijke doelen in de gemeente.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.