ANBO- middag op de fiets

EERBEEK – De ANBO afdeling eerbeek is woensdag 1 september haar nieuwe seizoen gestart met een fietstocht. Om 10.15 uur verzamelden twintig deelnemers zich bij het Tjark Riks Centrum in eerbeek voor een tocht van 50 kilometer naar Hengelo, alwaar een bezoek werd gebracht aan het Achterhoeks Museum (Oorlogsmuseum).

Via Brummen en het Bronckhorsterveer reed men richting Baak waar een korte stop werd gehouden. Het bestuur had voor verse koffie gezorgd. Om 12.30 uur werd Het Achterhoeks Museum bereikt. Om 14.45 uur ging de club via Toldijk en Bronckhorst weer richting Eerbeek. De dag werd bij De Brugkabouter afgesloten met een maaltijd.
De volgende ANBO bijeenkomst is op vrijdag 10 september in het Tjark Riks Centrum. De heer J. Loonstra geeft dan om 14.00 uur een dialezing over Cortenoever. Ook kan men zich opgeven voor de jubileummiddag op 8 oktober en de busreis van 26 oktober. De zaal is vanaf 13.30 uur open.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.