Home / Doesburg / Drie jubilarissen Dremefa

Drie jubilarissen Dremefa

DOESBURG – Het Doesburgse bedrijf Dremefa BV (Drexler Metaalwaren Fabriek) telt dit jaar maar liefst drie jubilarissen. Een gegeven waar de directie trots op is omdat het de goede samenwerking tussen het bedrijf en haar medewerkers kenmerkt. Dremefa BV is in 1953 opgericht en is producent van de Bobike fietszitjes.

Meerdere medewerkers hebben hun jubileum gevierd en in 2010 gaat de aandacht in het bijzonder uit naar Cindy Goossens, twaalf en een half jaar in dienst, en Boy Berkelder en Jan Derksen, beide 25 jaar in trouwe dienst. Dit heugelijke feit wordt gevierd tijdens een diner met familie, directie en collegae op 17 september – foto Carmela Cellamare fotografie
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.