Home / Dieren / Cursussen EHBO afdeling Dieren

Cursussen EHBO afdeling Dieren

DIEREN – De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO afdeling Dieren geeft niet alleen Eerste Hulp cursussen, maar ook de cursus Eerste Hulp Aan Kinderen waar veel animo voor is. Maandag 25 oktober van 20.00 tot 22.00 uur start de cursus Eerste Hulp.

Deze cursus bestaat uit vijftien lesavonden en is inclusief Reanimatie / AED en verbandleer. Het examen is op maandag 7 februari. Jongeren die voor 7 februari de leeftijd van zestien jaar hebben bereikt, mogen ook deelnemen aan de cursus. De kosten bedragen 150 euro. In januari start een cursus Eerste Hulp in de ochtend van 09.30 tot 11.30 uur. Deze cursus gaat alleen door als de cursus voor de maandagavond vol is.
Na de herfstvakantie start de cursus EHBO aan Kinderen. Deze cursus bestaat uit vijf lesavonden van 2,5 uur en is onder andere verplicht voor kleuterleidsters en gastouders. De lesavonden zijn op maandag en donderdag van 20.00 tot 22.30 uur. De kosten bedragen 85 euro. Alle cursussen worden gegeven in wijkcentrum De Drieschaar in Dieren, net als de reanimatiecursussen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van de cursus.

A.P. Corbeek, tel. 0313 – 414615
E-mail. knv.ehbo.afd.dieren@upcmail.nl
www.ehbo-dieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.