Home / Rheden / Start seizoen RFC

Start seizoen RFC

Het Rhedens Fanfare Corps begint weer met de repetities. Iedere maandagavond speelt het orkest vanaf 20.00 uur in Ons Huis. De slagwerkgroep repeteert iedere woensdag, eveneens vanaf 20.00 uur, in het clubgebouw aan de Mauritiusstraat. Zowel beginnende als geoefende muzikanten en slagwerkers zijn welkom mee te komen spelen. Het is mogelijk les te volgen, zowel voor kinderen als volwassenen. Naast muziek maken is gezelligheid belangrijk en wordt veel aandacht geschonken aan leuke nevenactiviteiten.

www.rhedensfanfarecorps.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.