Home / Doesburg / Doesburg strijdt weer om titel Fitste Gemeente

Doesburg strijdt weer om titel Fitste Gemeente

DOESBURG – De strijd om de titel Fitste Gemeente van Gelderland is weer begonnen. Teams uit verschillende gemeenten in Gelderland proberen met een zelfgekozen sportprogramma in tien weken een zo groot mogelijke fitheidswinst te behalen. De ambtenaren van de gemeente Doesburg doen ook dit jaar weer mee. In totaal gaan 23 ambtenaren mee aan een tien weken lange training bij Astrid’s Aerobic & Fitness Studio. Met een persoonlijk trainingsprogramma wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen en fysieke gesteldheid. De Doesburgers moeten aan hoge verwachtingen voldoen, want vorig jaar bleek Doesburg de fitste gemeente in Gelderland te zijn. Begin december wordt bekend of het is gelukt om deze titel te prolongeren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.