Nieuw badmintonseizoen DBC’79 van start

DIEREN – DBC’79 is weer gestart met het nieuwe badmintonseizoen. Er staat een aantal nieuwe dingen op het programma.

Zo wordt met de jeugdafdeling de eerste stap gezet in de richting van een competitievereniging. Het is de bedoeling volgend seizoen of dat seizoen daarna met één of meerdere teams mee te doen aan de districtsjeugdcompetitie van de NBB. Hiervoor moet nog een aantal zaken worden gerealiseerd. Zo wordt de minimumleeftijd voor jeugdleden verlaagd van negen naar zeven jaar. Ook wordt aan het begin van het seizoen een selectieteam geformeerd van jonge talenten, vier jongens en vier meisjes. Natuurlijk blijft ook de recreatieve jeugd welkom. Zij spelen naar spelniveau verdeeld over drie groepen, iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.
Voor de senioren zijn er dit seizoen twee speelavonden voor iedereen. De senioren spelen op maandagavond van 20.00 tot 23.00 uur in sporthal Theothorne in Dieren. Daarnaast kan er op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur worden gespeeld in sporthal de Dumpel in Velp, in samenwerking met BCVM in Velp.
Nieuwe leden zijn welkom om op de maandag mee te spelen. Dit kan twee avonden vrij, pas de derde avond hoeft worden beslist over lidmaatschap. Tijdens de proefperiode kan men een leenracket gebruiken.

www.dbc79.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.