Home / Bronkhorst / Cursus EVC voor vrijwilligersorganisaties

Cursus EVC voor vrijwilligersorganisaties

BRUMMEN – De Vrijwilligerscentrale Brummen – Eerbeek organiseert een tweedaagse cursus met als thema Erkenning Verworven Competenties (EVC). Hierin leren vrijwilligersorganisaties de beginselen van EVC, een methodiek om vrijwilligers te stimuleren, motiveren en activeren. Via een EVC-procedure wordt zichtbaar gemaakt wat mensen buiten het formele onderwijs, dus in het dagelijks leven of vrijwilligerswerk. De cursus wordt begeleid door Jo Peeters van Scouting Gelderland, deskundige op het gebied van EVC. De eerste cursusavond vindt plaats op donderdag 23 september, deze staat in het teken van een algemene kennismaking. Tijdens de tweede bijeenkomst, op donderdag 14 oktober, wordt besproken hoe de verschillende competenties kunnen worden doorgevoerd in de organisatie. Beide avonden duren van 20.00 tot 21.30 uur en vinden plaats in Plein Vijf in Brummen. Deelname is gratis. Er is plaats voor twintig deelnemers. Aanmelden kan bij Karin van Aalst van de Vrijwilligerscentrale, tel. 0575-561988 of k.vanaalst@welzijnbrummen.nl
 

 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.