Home / Zevenaar / Favoriet FM-sport trapt af voor seizoen 2010-2011

Favoriet FM-sport trapt af voor seizoen 2010-2011

REGIO – Net als alle sporters uit de Liemers en regio die graag aan een nieuw seizoen willen beginnen, staan ook de medewerkers van het sportprogramma van radio Favoriet FM weer te popelen om met de uitzendingen op zondagmiddag te starten. In het weekend van 4/5 september gaat de amateurvoetbalcompetitie weer van start en zal Favoriet FM-sport (onder voorbehoud!) live aandacht besteden aan de volgende wedstrijden: OBW-Angerlo Vooruit, de derby Carvium- Aerdt en DVC-Silvolde. Verslaggevers zijn Daniël Wouda en Hans Jansen. De studiopresentatie en redactie wordt verzorgd door Henk van Aalten, Lennart Klop en Henk Dinnissen. Stefan van der Veer neemt de techniek en muziekkeuze voor zijn rekening. Favoriet FM-sport is zondag a.s. tussen 14.00 en 17.00 uur te ontvangen via de ether: 94.0 en 105.2, kabel: 93.1 en internet: www.favorietfm.nl.
 

Lees ook

Feestelijke inzegening van de nieuwe parochie Sint Willibrordus

REGIO – Op zondag 7 januari vindt er om 10.30 uur in de Heilige Andreaskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.