Velpenaar aangehouden na bedreiging taxichauffeur

VELP – De politie in Velp heeft maandag een 52-jarige man aangehouden op verdenking van bedreiging van een 27-jarige taxichauffeur. De taxichauffeur wilde rond kwart over één op de Hoofdstraat enkele invalide passagiers afzetten en parkeerde zijn bus op een parkeerplaats. Daar stond kennelijk ook de auto van de 52-jarige Velpenaar die zich daarover beklaagde omdat hij weg wilde. Toen het naar het oordeel van de Velpenaar allemaal wat lang duurde ontstond er een woordenwisseling, waarbij de Velpenaar de taxichauffeur met geweld zou hebben bedreigd. Ook zou de man tegen de taxibus hebben geschopt en op de ruiten hebben geslagen. Daarna zou er volgens de taxichauffeur een worsteling zijn ontstaan toen de Velpenaar geprobeerd zou hebben zelf de taxibus weg te rijden. Gewaarschuwde agenten namen de Velpenaar mee naar het politiebureau. De man is na verhoor vrijgelaten en ontkende de aantijgingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.