Home / Rheden / Omgaan met dementerenden

Omgaan met dementerenden

RHEDEN – Vrijdag 1 oktober start in Rheden de gespreksgroep Omgaan met Dementie, voor mensen die thuis een dementerende verzorgen. In de groep staan ervaring een vragen van partners en familieleden centraal. De deelnemers krijgen inzicht in de problematiek en tips om om te gaan met degene die dementie heeft. De groep komt acht keer bijeen tussen oktober en januari, op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in Woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden. De kosten bedragen 25 euro.

Aanmelding: Indigo, 026-3124334
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.