Home / Loenen / Klomp 25 jaar bij 55-PlusSoos

Klomp 25 jaar bij 55-PlusSoos

LOENEN – Het komt niet vaak voor dat een lid vijfentwintig jaar actief is bij de 55-PlusSoos. Kort geleden werd Drikus Klomp uit Loenen 88 jaar. Toen hij 63 jaar werd, kreeg hij tijd om te gaan kaarten en werd meteen lid van de Soos, die toen nog Bejaardensoos genoemd werd.

Het bestuur wilde deze mijlpaal nu niet ongemerkt voorbij laten gaan en zette de zilveren jubilaris op de laatste bijeenkomst in de ontspanningszaal van De Bruisbeek even in het zonnetje. Het bestuur had hem leren kennen als een gezellige, gemoedelijke man die er altijd was. Alleen door ziekte liet hij verstek gaan. Altijd was hij er aan de tafel voor een spelletje kruisjassen. In die jaren had hij diverse ‘maatjes’ waar hij het altijd prima mee kon vinden. Zorgvuldig wordt door Klomp de stand bijgehouden. Eenmaal per jaar maakt de Soos een reisje waar hij ook altijd van geniet. Ook over het laatste reisje naar Volendam was hij vol lof.
Vanaf zijn woning aan de Langschoten nam Klomp leden mee naar de bijeenkomsten van de Soos. Soms moest hij twee maal rijden om alle passagiers op de plaats te krijgen. Volgens Klomp kunnen dit er in die 25 jaar wel meer dan duizend zijn.
De voorzitter wist dat Klomp van bloemen houdt. Naast de felicitaties kreeg de jubilaris door de bestuursleden bloemen aangeboden. Gezellig werd er even daarna getoost op de gezondheid van zilveren lid van de Soos.

Bij de foto:
Zilveren jubilaris Drikus Klomp met de bestuursleden Dini Plant (links) en Annie Hennink – foto Martien Kobussen

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.