Home / Laag-Soeren / Computercursussen

Computercursussen

LAAG-SOEREN – De Stichting Computercursussen Laag-Soeren start dit najaar weer met een aantal nieuwe cursussen op het gebied van computergebruik, tekstverwerking en foto- en videobewerking. Er wordt gewerkt met Windows XP, Office 2003, Adobe Photoshop Elements en Pinnacle Studio 11. Welke cursussen precies starten, is afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare docenten. Een overzicht van alle cursussen staat op www.laag-soeren.nl/soc/cc. Aanmelden kan bij Paul Janssen, liefst via pmlmjanssen@planet.nl of anders via tel. 0313-619729. De cursussen worden gegeven in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.