Computercursussen

LAAG-SOEREN – De Stichting Computercursussen Laag-Soeren start dit najaar weer met een aantal nieuwe cursussen op het gebied van computergebruik, tekstverwerking en foto- en videobewerking. Er wordt gewerkt met Windows XP, Office 2003, Adobe Photoshop Elements en Pinnacle Studio 11. Welke cursussen precies starten, is afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare docenten. Een overzicht van alle cursussen staat op www.laag-soeren.nl/soc/cc. Aanmelden kan bij Paul Janssen, liefst via pmlmjanssen@planet.nl of anders via tel. 0313-619729. De cursussen worden gegeven in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.