Home / Klarenbeek / Seizoensopening de Hulsbosch Klarenbeek

Seizoensopening de Hulsbosch Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zaterdag 4 september opent Jeugdcentrum de Hulsbosch het seizoen, met een speciale editie van het zaterdagmiddagcafé. Het café is vanaf 19.00 uur geopend en de entree is natuurlijk gratis. Er is live muziek van de jonge rockformatie Slepper. Zij zullen vanaf 20.30 uur gaan optreden.

Slepper is een jonge rock coverband, die ontstaan is in 2007. De huidige bezetting is er sinds eind 2009 toen Axel Timmermans zich bij de bestaande band voegde. Vanaf dit moment bestaat de bezetting uit: Axel Timmermans (vocals), Hendri van Beek (rhythm guitar), Patrick Lieferink (bass), Rob Leerkes (drums) en Rutger Tromp (lead guitar).

Het genre waarbinnen Slepper opereert omslaat voornamelijk rockmuziek. Slepper probeert de bekende rockhits te combineren met de wat minder bekendere pareltjes binnen dit genre. Saillant detail is dat er nummers in het repertoire zitten die dateren uit een tijdperk ver voordat deze muzikanten ter wereld kwamen, rockliefhebbers pur sang dus!
Iedereen is van harte welkom op 4 september in Jeugdcentrum de Hulsbosch! Nadere informatie is te vinden op www.slepper.nl. Info Hulsbosch www.dehulsbosch.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.