Home / Doesburg / Schadd waarnemend burgemeester Doesburg

Schadd waarnemend burgemeester Doesburg

DOESBURG – Ella Schadd – de Boer uit Velp is sinds vandaag aangesteld als waarnemend burgemeester van de gemeente Doesburg. Burgemeester Cees Luesink is in verband met ziekte tijdelijk niet in staat zijn werk te doen.

Mr. Ella Schadd – de Boer (61, PvdA) was van september vorig jaar tot maart dit jaar waarnemend burgemeester van de gemeente Vlieland. Daarvoor was ze burgemeester in Boarnsterhim. Van 1998 tot 2005 werkte Schadd als wethouder in de gemeente Rheden. Ze is dinsdag beëdigd door de Commissaris van de Koningin van de provincie Gelderland, Clemens Cornielje.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.