Oldtimers ontvangen

DOESBURG – Zondag rond kwart over zes kwamen heel veel oude auto’s aangereden op het terrein van de voormalige betoncentrale in Doesburg. Hier zou een stop plaats vinden tijdens de oldtimerrit en ze werden verwelkomd door wethouder Jansen. Het viel alleen letterlijk in het water, want op dat moment trok er juist een hoosbui over Doesburg. Toch stapten alle rijders even uit om een fraaie poster over de tentoonstelling in museum de Roode Toren in ontvangst te nemen. Jammer genoeg was het weer spelbreker, anders was er zeker meer publiek geweest om deze fraaie auto’s te bekijken. Na de overhandiging vertrok iedereen maar weer gauw want in de auto was het een stuk droger – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.