Duo op heterdaad gepakt na inbraak in Dieren

DIEREN – Een 22-jarige Arnhemmer en een 18-jarige jongen uit De Steeg zijn in de nacht van maandag op dinsdag in Dieren door de politie opgepakt na een inbraak. Het duo werd op heterdaad betrapt.

Maandagavond even voor middernacht stelden agenten op de Tellegenlaan een onderzoek in na een melding van een verdachte situatie. Daarbij werd een achtergelaten auto aangetroffen. Terwijl agenten in de omgeving bezig waren kwam er een nieuwe melding van een getuige die gezien had dat twee mannen spullen aan inladen waren in de bewuste auto. Kort daarop troffen de agenten de twee mannen in de auto aan terwijl er ook enkele zakken met computers en beeldschermen in lagen. Bij een nabij gelegen pand aan de Diderna bleek te zijn ingebroken. De Arnhemmer en de Stegenaar zijn ingesloten voor verder onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.